Сomparație
| 0
×

Înregistrare

Informatii profil

Datas Autentificare

or login

Este necesar în primul rând nume!
Este nevoie de nume!
Primul nume nu este valid!
Numele de familie nu este valid!
Aceasta nu este o adresă de e-mail!
Este necesară o adresă de e-mail!
Acest e-mail este deja înregistrată!
Este necesară Parola!
Introduceți o parolă validă!
Va rugam sa introduceti 6 sau mai multe caractere!
Vă rugăm să introduceți 16 caractere sau mai puțin!
Parolele nu sunt aceleași!
Sunt obligatorii Termeni și condiții!
E-mail sau parola este greșită!

Trei sfaturi în alegerea unui sistem de securitate

15.12.2017

Planificarea vacanței de iarnă este o preocupare destul de plăcută, dar care poate fi dată peste cap de o singură îngrijorare – riscul jafului. Casa lăsată fără supraveghere, chiar și pentru câteva zile, este un "deliciu" pentru infractori, care întotdeauna au surse proprii de informare. Cum se spune, lume rea există pretutindeni.

Pentru a vă proteja locuința de jafuri, este necesar să vă gândiți, cel puțin, la un sistem de alarmă. Actualmente, acesta nu mai este un lux, ci o necesitate. Rețineți – pe timp de iarnă numărul furturilor crește în medie cu 20%. Persoanelor care planifică să comande un sistem de alarmă, le vor fi utile următoarele recomandări: 

  1. Alegeți un sistem cu telecomandă

Dacă vreți să vă protejați proprietatea, instalați un sistem de alarmă cu telecomandă – la orice alarmă, echipa operativă se deplasează garantat la fața locului. Este necesar doar să încheiați un contract pentru serviciile unei agenții de pază.

Deși exclude plata abonamentului, nivelul de siguranță al sistemului autonom este mai degrabă  la nivel psihologic. Infractorii se pot speria de sunetul sirenei, dar în cazul lipsei măsurilor ulterioare, încercarea repetată a furtului nu este exclusă. 

  1. Senzori combinați

Există o mulțime de senzori care reacționează la un pericol potențial (infraroșu, acustică, vibrare, ultrasunet, unde radio). Pentru fiabilitate maximă și excluderea alarmelor false, se recomandă combinarea senzorilor, de exemplu, infraroșu cu acustic.

  1. Instalați modulul GSM 

Dacă veți instala modulul GSM, atunci în caz de orice mesaj de alarmă recepționat de la senzori, veți primi o notificare prin sms sau o raportare vocală la telefonul mobil. Astfel, puteți reacționa imediat. Concomitent va fi alertat și serviciul de pază.

În orice caz, sistemul de alarmă va deveni acel mijloc minim necesar pentru protejarea proprietății, iar între timp vă puteți gândi la un sistem de securitate mai performant, cu camere de supraveghere.

 

« Inapoi