Сomparație
| 0
×

Înregistrare

Informatii profil

Datas Autentificare

or login

Este necesar în primul rând nume!
Este nevoie de nume!
Primul nume nu este valid!
Numele de familie nu este valid!
Aceasta nu este o adresă de e-mail!
Este necesară o adresă de e-mail!
Acest e-mail este deja înregistrată!
Este necesară Parola!
Introduceți o parolă validă!
Va rugam sa introduceti 6 sau mai multe caractere!
Vă rugăm să introduceți 16 caractere sau mai puțin!
Parolele nu sunt aceleași!
Sunt obligatorii Termeni și condiții!
E-mail sau parola este greșită!

Căutarea hoțului pe înregistrarea video poate fi de 10 ori mai rapidă

23.09.2016  |  Noutățile companiei

Conform datelor poliției moldovenești, în prima jumătate a anului 2016 numărul de furturi în țară a crescut cu 40%. Sunt doar datele oficiale.

 Proprietarii de imobile încearcă să-și protejeze averea - în Chișinău zilnic se vând 30-50 camere de luat vederi. Există o opinie că e suficient să fixați camera la tavan și să setați înregistrarea video de la calculator. Astfel, investigarea furtului va dura numai câteva minute. Însă este un mit.

 

Cine a intrat în încăpere

 La mijlocul zilei de lucru din încăpere dispar lucruri prețioase. Toți care au intrat în încăpere se consideră bănuiți. Pentru a întocmi lista persoanelor care au intrat în cameră trebuie să fie vizionată înregistrarea video efectuată pe parcursul întregii zile, dar uneori și întregii săptămâni. Chiar și în regim accelerat aceasta dureazăcâteva ore. Și paznicul poate scăpa momentul necesar din neatenție.

 O procedură simplă, precum întocmirea listei persoanelor bănuite ocupă jumătate de zi de lucru.

 Unde a fost hoțul

 Lucrul cu arhiva video ocupă mult timp, chiar dacă există o persoană bănuită.

 Paza trebuie să determine toate încăperile în care a intrat hoțul. Deoarece el a putut fura obiecte din câteva camere. Pentru aceasta trebuie de vizionat înregistrările tuturor camerelor din clădire. De aceea întocmirea rutei infractorului va ocupa cel puțin câteva ore, chiar într-o încăpere mică.

 Când a avut loc furtul

 Dacă faptul furtului este cunoscut, trebuie de stabilit timpul exact când hoțul se afla în încăpere. Și în acest caz paza va fi nevoită să-și dedice timpul prețios pentru căutarea înregistrării unui moment în întreaga arhivăvideo a acelei zile.

 Vizitați conferința de afaceri BEST2016 dedicată securității încăperilor. Lucrătorii companiei Videosecurity vă vor povesti despre sistemul de analiză al înregistrărilor video. Ei vor accelera lucrul cu arhiva înregistrării video de 10 ori. Cu ajutorul lor, în timp de câteva minute, paza:


● Va identifica timpul furtului
● Va întocmi lista persoanelor care au intrat în încăpere
● Va afla în ce camere a intrat hoțul

 

Evenimentul va avea loc pe 5 octombrie în sala cinematografului Patria Riscani. Participarea la conferința de afaceri este gratuită. Înregistrați-vă pe site-ul best2016.md sau la numărul de telefon 022 003 003.

« Inapoi