Сomparație
| 0
×

Înregistrare

Informatii profil

Datas Autentificare

or login

Este necesar în primul rând nume!
Este nevoie de nume!
Primul nume nu este valid!
Numele de familie nu este valid!
Aceasta nu este o adresă de e-mail!
Este necesară o adresă de e-mail!
Acest e-mail este deja înregistrată!
Este necesară Parola!
Introduceți o parolă validă!
Va rugam sa introduceti 6 sau mai multe caractere!
Vă rugăm să introduceți 16 caractere sau mai puțin!
Parolele nu sunt aceleași!
Sunt obligatorii Termeni și condiții!
E-mail sau parola este greșită!

Suntem întotdeauna gata să aducem bucurii ”copiilor Videosecurity”

12.12.2017

Copiii întotdeauna așteaptă Revelionul ca pe un miracol. Pentru a reduce din așteptări și a grăbi magia, pentru a prelungi spiritul de sărbătoare toată luna decembrie, am decis să începem mai devreme programele de Anul Nou organizate pentru copiii angajaților și partenerilor noștri – chiar de pe 10 decembrie.

 

Atmosfera de poveste creată de actorii teatrului ”Ginta Latină”, ne-a transferat în lumea magică împreună cu personajele îndrăgite, acolo unde binele triumfă întotdeauna. Zâmbete de fericire, ochi  sclipitori și entuziasmați, aplauze zgomotoase – vorbim nu doar despre copii, ci și despre adulți. Doar fiecare dintre noi vrea cel puțin uneori, măcar de sărbători, să simtă prezența miracolului în viața sa.

La sfârșitul programului artistic, tuturor celor 120 de copii li s-au oferit cadouri și bomboane. Ne-am străduit să satisface dorințele tuturor, de aceea am procurat jucării pentru diverse categorii de vârste, băiețeilor una, fetițelor – alta, pentru a nu o da în bară, ci a fi pe placul tuturor. Suntem întotdeauna gata să aducem bucurii ”copiilor Videosecurity”, doar este o posibilitate atât de bună de a ne aduna toți împreună și de a ne simți o familie mare și prietenoasă! 

« Inapoi