Сomparație
| 0
×

Înregistrare

Informatii profil

Datas Autentificare

or login

Este necesar în primul rând nume!
Este nevoie de nume!
Primul nume nu este valid!
Numele de familie nu este valid!
Aceasta nu este o adresă de e-mail!
Este necesară o adresă de e-mail!
Acest e-mail este deja înregistrată!
Este necesară Parola!
Introduceți o parolă validă!
Va rugam sa introduceti 6 sau mai multe caractere!
Vă rugăm să introduceți 16 caractere sau mai puțin!
Parolele nu sunt aceleași!
Sunt obligatorii Termeni și condiții!
E-mail sau parola este greșită!

Salutări din Africa de la ”Videosecurity”

06.06.2018  |  Noutățile companiei

Cine se odihnește bine – lucrează bine! Sub acest slogan am decis să ne odihnim la mare, fără a aștepta vara. În fiecare an, angajații companiei ”Videosecurity” pleacă într-o țară nouă. Bulgaria, Grecia, Turcia deja au fost exploatate, în acest an a venit rândul continentului African!

Hotelul egiptean ”Jaz Belvedere” ne-a găzduit cu afecțiune, înconjurându-ne cu toate plăcerile pământești. Marea caldă de culoare turcoaz, copacii înfloriți, cămilele minunate, templele impresionante, uimitoarea lumea subacvatică de corali și pești multicolori – asemenea cufundare adâncă în lumea frumosului și a plăcerilor vor rămâne în memorie pentru mult timp! Și vremea ne-a avantajat – în pofida istoriilor groaznice precum că în luna mai, în Egipt deja e prea cald, clima s-a adaptat organismelor noastre moderat-continentale, asigurându-ne un sejur confortabil pentru toată săptămâna.

Odihna într-o companie mare în genere este veselă, iar atunci când pe oameni îi mai leagă  valori și tendințe comune, călătoria are o nouă semnificație și plenitudine. Să te întâlnești pe plajă, în restaurante, la piscină, să-ți împărtășești impresiile create de la o excursie, de la scufundări și plimbări pe cvadriciclu – este atât de cool! Te simți parte a unei familii imense, în care niciodată nu te plictisești. Asemenea momente se întipăresc în memorie vreme îndelungată și îți oferă energie și forțe pentru noi cuceriri. Împreună suntem o forță!

Download attached document

« Inapoi