Сomparație
| 0
×

Înregistrare

Informatii profil

Datas Autentificare

or login

Este necesar în primul rând nume!
Este nevoie de nume!
Primul nume nu este valid!
Numele de familie nu este valid!
Aceasta nu este o adresă de e-mail!
Este necesară o adresă de e-mail!
Acest e-mail este deja înregistrată!
Este necesară Parola!
Introduceți o parolă validă!
Va rugam sa introduceti 6 sau mai multe caractere!
Vă rugăm să introduceți 16 caractere sau mai puțin!
Parolele nu sunt aceleași!
Sunt obligatorii Termeni și condiții!
E-mail sau parola este greșită!

Proiectul ”Oamenii noștri”

25.07.2018  |  Noutățile companiei

Procesul de realizare a unor scopuri importante de către o companie mare este format dintr-o mulțime de ”puzzle-uri” și eforturi depuse de toți participanții acestuia. Motiv din care, fiecare angajat al companiei ”Videosecurity” are o valoare deosebită.

De exemplu, Stepan Sabia – a venit la noi în calitate de specialist – IT, a lucrat timp de doi ani, iar acum deja asimilează profesia de inginer de sisteme de securitate. Progresul este evident și dacă există potențial, acesta neapărat se va dezvălui, oferă-i doar vector.

 Admirăm la Stepan două calități – în primul rând el contactează perfect cu clienții. De multe ori, oamenilor le este dificil să înțeleagă din prima cum se utilizează programele și cum să obțină beneficii maxime de la supravegherea video. Iar Stepan nu doar va seta totul corect, dar și vă va explica totul pe înțelese și cu răbdare. Pentru aceasta este necesar să posezi un talent special) Probabil, lui îi este de folos temperamentul furtunos de la Sud  și abilitatea de a găsi limbă comună cu toată lumea.

A doua calitate – capacitatea de a identifica problemele în interacțiunea cu clientul și de a oferi soluții concrete, realizabile. Aceasta este o capacitate valoroasă, fiți de acord.

 S-ar părea că aceste capacități profesionale sunt suficiente pentru a fi respectat. Însă, tânărul are succese și în sport! Participă activ în toate maratoanele și cursele cicliste,   și ale noastre, corporative. Iar atunci când anul trecut, a nins, el fără frică a plecat pe strada Vadul lui Vodă pe skateboard. Situații extreme, drive și, iarăși, - temperament sudic) Într-un cuvânt, cu asemenea angajați nu te plictisești.

« Inapoi