Сomparație
| 0
×

Înregistrare

Informatii profil

Datas Autentificare

or login

Este necesar în primul rând nume!
Este nevoie de nume!
Primul nume nu este valid!
Numele de familie nu este valid!
Aceasta nu este o adresă de e-mail!
Este necesară o adresă de e-mail!
Acest e-mail este deja înregistrată!
Este necesară Parola!
Introduceți o parolă validă!
Va rugam sa introduceti 6 sau mai multe caractere!
Vă rugăm să introduceți 16 caractere sau mai puțin!
Parolele nu sunt aceleași!
Sunt obligatorii Termeni și condiții!
E-mail sau parola este greșită!

Nicolai Muntean – unul dintre decanii companiei ”Videosecurity

18.09.2018

Nicolai Muntean – unul dintre decanii companiei ”Videosecurity”. Activează la noi deja de 10 ani și este un exemplu de profesionalism și abordare spirituală față de activitatea desfășurată pentru tânăra generație de instalatori.   Care este secretul măiestriei și succesului său? Nicolai cu blândețe, ceea ce îl caracterizează,  oferă câteva sfaturi valoroase:   

- În activitatea noastră, bineînțeles, are valoare și experiența, și profesionalismul, dar cel mai important, în viziunea mea – să găsești limbă comună cu clientul. Față de fiecare trebuie să manifești o abordare specială, în funcție de caracter, de starea de spirit a persoanei. Urmărești: dacă este o persoană pozitivă, puteți  să și glumiți, iar dacă nu este deschis spre comunicare, atunci discutați strict la subiect. Și doar după ce stabilești o relație de încredere cu persoana, îi poți înțelege toate nevoile și îți poți face treaba la maximum de bine.

- Dа, acele scheme ale sistemelor de securitate pe care le elaborează ingineri noștri, sunt corecte și raționale, dar uneori, atunci când te afli la obiectiv, văzând anumite nuanțe mărunte, mie, în virtutea experienței, îmi apar soluții mai potrivite, de exemplu, cu privire la instalarea cablurilor la camerele de supraveghere. Nu pot fi indiferent față de necesitățile clientului și întotdeauna fac totul la maxim de comod și estetic, chiar dacă sunt necesare corectări în proiectul inițial.

- Toate detaliile referitoare la montaj încerc să le transmit și studenților ”Academiei de instalatori Videosecurity”. În 2-3 zile, de regulă  se observă  dacă persoana va activa sau nu. Așa cum se spune, poți duce calul la apă, dar nu-l poți impune să o bea. Mulți nu au suficientă răbdare, însă succesul și câștigul vin în măsura creșterii profesionale.

- Aș vrea vreodată să schimb locul de muncă? Voi spune – nu veți crede. Dar  mi-am promis că nu voi scuipa niciodată în sufletul celui care mi-a făcut atât de mult bine.  Din anul 1985, am avut o mulțime de funcții, probabil doar pilot nu am fost, am văzut diferiți șefi, dar un director ca cel de  la ”Videosecurity” n-am mai văzut și nu veți mai găsi. Același lucru spun și tinerilor. Atunci când omul te primește cu suflet, pur și simplu nu-l poți dezamăgi.

« Inapoi