Сomparație
| 0
×

Înregistrare

Informatii profil

Datas Autentificare

or login

Este necesar în primul rând nume!
Este nevoie de nume!
Primul nume nu este valid!
Numele de familie nu este valid!
Aceasta nu este o adresă de e-mail!
Este necesară o adresă de e-mail!
Acest e-mail este deja înregistrată!
Este necesară Parola!
Introduceți o parolă validă!
Va rugam sa introduceti 6 sau mai multe caractere!
Vă rugăm să introduceți 16 caractere sau mai puțin!
Parolele nu sunt aceleași!
Sunt obligatorii Termeni și condiții!
E-mail sau parola este greșită!

Cum ajuta supravegherea video in domeniul agricol

16.08.2018  |  Noutățile companiei

Fiecare vrea să fie tânăr, frumos și sănătos. Din acest motiv, interesul pentru alimentația sănătoasă, ecologică crește în fiecare an. Deja nimeni nu mai are dubii că roșiile din grădina bunicii sunt mai sănătoase și mai gustoase decât cele importate, ce conțin pesticide. Iar un măr cu viermișor este testat în modul cel mai fiabil. Viitorul este pentru produsele naturale. 


Moldova în acest domeniu este o țară cu mare potențial. Respectiv, cel care conștient se apucă de treabă, deja acum obține rezultate excelente.

Ne bucurăm că putem contribui la realizarea acestui mare obiectiv. Vă prezentăm câteva exemple reale despre modul în care sistemele de supraveghere video îi ajută pe agrarienii noștri în munca lor nobilă.

 

Alexei Micu, compania ”Micu&Co”:
 

- Activitatea companiei noastre constă în producția de produse pur ecologice, de aceea pentru noi este important nivelul înalt de control la toate etapele.  Pentru ca tehnologia de păstrare și depozitare a cerealelor să se respecte în mod ideal, am decis să instalăm în depozite sistem de supraveghere video. Specialiștii companiei ”Videosecurity” ne-au ajutat în acest sens – ne-au analizat necesitățile,  au elaborat schema potrivită și au instalat 16 camere video, care contribuie la prevenirea oricăror încălcări în procesul de păstrare și sortare. Și aceasta este o altă dovadă că produsul nostru certificat îndeplinește cei mai înalți indicatori de calitate. 


 

Alexandru Pulber, compania ”Elevator Kelley Grains”:

- Noi am avut nevoie să instalăm monitorizare video pe teritoriul fermei de porci, în total sunt circa 3 hectare.  Deși avem și paznici, oricum datorită camerelor video nivelul de securitate a crescut în mod considerabil. În plus, este mai profitabil, decât să întreții  un număr mare de paznici. Acum, în orice moment de zi sau noapte, putem vedea ce se întâmplă, dacă la fermă este totul în regulă. La instalarea sistemului, ne-au ajutat specialiști de la ”Videosecurity”. Sunt foarte mulțumit de lucru efectuat.



 

Anghel Victor, compania ”GT Anghel Victor Leon”:

 

- Am avut necesitatea să instalăm sistem de supraveghere video la depozit și pe teritoriul brigăzii de tractoare.  În total este o suprafață de 40 ari.  Ca în orice afacere, pentru optimizare este nevoie de investiții, care, în schimb, ulterior se răscumpără destul de ușor și lucrează în beneficiu. În cazul nostru, sistemul de supraveghere video a dat imediat rezultate evidente: în loc de șase paznici pe teritoriu, acum lucrează trei. Este o economie considerabilă la salarii.

 

Agricultura – un domeniu de activitate ce solicită multă muncă, și anume din acest motiv introducerea noilor tehnologii de control și optimizare a procesului de producere sunt capabile să facă afacerea profitabilă și competitivă. Puneți în aplicare  tot ce va contribui la dezvoltarea afacerii, iar echipa ”Videosecurity” vă va ajuta în acest sens.

« Inapoi