Сomparație
| 0
×

Înregistrare

Informatii profil

Datas Autentificare

or login

Este necesar în primul rând nume!
Este nevoie de nume!
Primul nume nu este valid!
Numele de familie nu este valid!
Aceasta nu este o adresă de e-mail!
Este necesară o adresă de e-mail!
Acest e-mail este deja înregistrată!
Este necesară Parola!
Introduceți o parolă validă!
Va rugam sa introduceti 6 sau mai multe caractere!
Vă rugăm să introduceți 16 caractere sau mai puțin!
Parolele nu sunt aceleași!
Sunt obligatorii Termeni și condiții!
E-mail sau parola este greșită!

Implicarea asistenței analitice video în creșterea vânzărilor

26.12.2017

Supravegherea video nu este doar un simplu mijloc de control și asigurare a siguranței, ci și un instrument efectiv de marketing. Pentru aceasta este necesar doar să alegeți corect sistemul de programe. Aflați  ce posibilități oferă asistența analitică video proprietarilor de magazine:

  1. Toate «punctele fierbinți» ale magazinului le aveți ca în palmă 

Prin conectarea la sistemul de supraveghere video a modulului inteligent "harta căldurii", veți putea monitoriza cât de activi sunt vizitatorii din sală. Tot aici puteți urmări traiectoria mișcărilor cumpărătorilor. Fiți de acord, aceasta este o informație valoroasă pentru efectuarea următorilor pași tactici  în alegerea sortimentului și așezarea mărfii în magazin.

  1. Ce mărfuri se vând mai repede?

De această întrebare este responsabil modulul de analiză a plenitudinii rafturilor cu mărfuri. Acesta este utilizat pentru determinarea nivelului de cerere și pentru informarea la timp a personalului magazinului despre rafturile care necesită atenție specială. 

  1. Optimizăm munca casierilor

Cu ajutorul modului de analiză și numărare a oamenilor ce stau în cozile de așteptare, pot fi stabilite orele de vârf a caselor magazinului și se oferă posibilitatea de a optimiza timpul de lucru a casierilor, se deschid la timp case suplimentare, astfel fiind evitate situațiile de insuficiență de venit.

  1. Conversia vânzărilor

Un alt modul inteligent oferă posibilitatea de a determina raportul dintre vizitatorii ce au intrat și cantitatea bonurilor de casă bătute. Datele pentru perioada selectată sunt generate sub forma unui tabel, ceea ce e clar și   convenabil. Dacă, spre exemplu, la 17:30 oamenii părăsesc magazinul fără cumpărături, iar conversiunea a fost de numai 42% la o medie de conversie de 70%, aceasta va pune pe gânduri administratorul magazinului și-l va determina să elaboreze anumite strategii de marketing. 

Este evident - asistența analitică video în condițiile comerțului cu amănuntul mediu și mare, poate aduce beneficii financiare substanțiale, economisind timp și resurse. Puteți profita de toate oportunitățile respective și să vă convingeți din practică de eficacitatea acestora.

Mai multe detalii, citiți pe

http://www.videosecurity.md/ru/sistemy-videonablyudeniya/intellektualnoe-videonablyudenie/po-trassir

 

Download attached document

« Inapoi