Сomparație
| 0
×

Înregistrare

Informatii profil

Datas Autentificare

or login

Este necesar în primul rând nume!
Este nevoie de nume!
Primul nume nu este valid!
Numele de familie nu este valid!
Aceasta nu este o adresă de e-mail!
Este necesară o adresă de e-mail!
Acest e-mail este deja înregistrată!
Este necesară Parola!
Introduceți o parolă validă!
Va rugam sa introduceti 6 sau mai multe caractere!
Vă rugăm să introduceți 16 caractere sau mai puțin!
Parolele nu sunt aceleași!
Sunt obligatorii Termeni și condiții!
E-mail sau parola este greșită!

Diana Leca, favorita echipei, un contabil de excepție

11.10.2018  |  Noutățile companiei

Continuăm ciclul de publicații ”Istorii de succes”, iar de această dată protagonista noastră este Diana Leca, favorita echipei, un contabil de excepție, deținătoarea titlului  ”Descoperirea anului”,   iar pe lângă toate acestea – și saxofonistă. Dar să le luăm pe rând. )

- La ”Videosecurity” am venit în anul 2017 pentru a efectua stagiul de practică, încă fiind studentă în anul trei. Acest lucru nu m-a distras de la studii, ci, din contra, în mod semnificativ mi-a facilitat pregătirea pentru susținerea tezei de licență. Tot ce nu-mi era clar, personalul cu experiență a companiei mi-a explicat și, drept rezultat, am reușit să susțin  cu succes teza. )

- Băiatul care activa aici până la venirea mea efectua o parte importantă a lucrului, astfel toți își făceau griji că odată cu plecarea lui, va fi perturbat procesul de circulație a documentelor în sfera de producere. Probabil anume din  acest motiv am fost acceptată în cadrul companiei cu atâta bucurie. Iar la Aniversarea companiei, ce a avut loc recent, chiar mi-a fost oferit premiul ”Descoperirea anului, un exemplu pentru echipă”. Este foarte plăcut când munca ta este apreciată și remarcată)

- Principiul meu – depășirea obstacolelor. Întotdeauna sunt tentată de a pune accent pe sarcini dificile, pentru a le depăși cu succes. În acest fel câștig încredere. Aceasta se referă atât la procesul de muncă, cât și la unele momente ce țin de viața personală. De exemplu, nu-mi place să alerg, însă la maratonul ce s-a desfășurat zilele trecute, am învins  la distanța de 10 km! Mi-am demonstrat, în primul rând mie, că totul este posibil!   

- Mereu am tendința de a mă dezvolta în continuu. Dacă e să vorbim despre creșterea profesională, atunci, de exemplu, la moment sunt inspirată de activitatea noului nostru angajat – un analist financiar. Aș dori să cunosc ceea ce cunoaște ea, este un domeniu foarte interesant și deja m-am provocat în interiorul meu)

« Inapoi