Сomparație
| 0
×

Înregistrare

Informatii profil

Datas Autentificare

or login

Este necesar în primul rând nume!
Este nevoie de nume!
Primul nume nu este valid!
Numele de familie nu este valid!
Aceasta nu este o adresă de e-mail!
Este necesară o adresă de e-mail!
Acest e-mail este deja înregistrată!
Este necesară Parola!
Introduceți o parolă validă!
Va rugam sa introduceti 6 sau mai multe caractere!
Vă rugăm să introduceți 16 caractere sau mai puțin!
Parolele nu sunt aceleași!
Sunt obligatorii Termeni și condiții!
E-mail sau parola este greșită!

Prima noastră vizită la Chișinău Nemo Delfinariu

15.06.2016

Datorită lor am reușit sa le facem cunostinta elevilor din casa de copii satul Popenko,cu o lume minunata, care îi așteaptă la ieșirea spre maturitate. Noi am depus toate eforturile pentru a dovedi ca ei își pot creea propriul lor viitor și să atingă frumosul.Pot deveni în viitor bucătari profesioniști într-un restaurant popular din capitală.Tot ce apare nou si interesant în viața capitalei- acest lucru este destul de accesibil și într-adevăr de a vedea.Ca de exemplu deschiderea delfinariului. Faptul că există oameni care îi pasă cu adevarat despre viitorul lor.

     

La urma urmei , gîndiți-vă, copiii noștri vor trebui să crească,să se maturizeze,să existe pe aceeași planetă. Lăsați acești copii sa obțină cea mai mare atenție și afecțiune ,  îngrijire și surprize,care sunt  atît de așteptate de copii.Un mare MULȚUMESC Oliva RestaurantRuslan Cojocaru și director de rețea Irina Pocladova,companiei Tortik pentru minunatele delicii,companiei  RUTA PRIM service
în persoană Olaru Sergiu pentru furnizarea serviciilor de transport și pentru ajutor în timp util și partenerilor noștri fideli  Promotion Group. Vă invităm să vă alăturați comunității de fapte bune inimă la inimă. Le mulțumim foarte mult pentru ceea ce fac pentru copiii din Moldova !

 

Cum a avut loc,poti vedea AICI.

« Inapoi