Сomparație
| 0
×

Înregistrare

Informatii profil

Datas Autentificare

or login

Este necesar în primul rând nume!
Este nevoie de nume!
Primul nume nu este valid!
Numele de familie nu este valid!
Aceasta nu este o adresă de e-mail!
Este necesară o adresă de e-mail!
Acest e-mail este deja înregistrată!
Este necesară Parola!
Introduceți o parolă validă!
Va rugam sa introduceti 6 sau mai multe caractere!
Vă rugăm să introduceți 16 caractere sau mai puțin!
Parolele nu sunt aceleași!
Sunt obligatorii Termeni și condiții!
E-mail sau parola este greșită!

Cum aflați dacă cineva a fost în ospeție la dvs., în timp ce nu erați acasă?

26.06.2018  |  Noutățile companiei

Planificați o vacanță la mare, dar în adâncul inimii sunteți îngrijorat  - va fi oare totul bine în absența mea? De cele mai multe ori, casele și apartamentele din Chișinău sunt jefuite anume în perioada concediilor, iar ”binevoitori” care să povestească despre plecarea dumneavoastră, întotdeauna se vor găsi.

Să vă asigurați liniștea este ușor – cu ajutorul interfonului IP: Un singur dispozitiv, dar câte beneficii:

  • Interfonul IP fixează pe toți care vin, sună, trage de mânerul ușii și imediat transmite toată informația pe telefonul dvs..
  • La interfonul IP pot fi conectați până la 8 senzori de alarmă: la mișcare, fum, inundație, stricarea geamurilor, la deschiderea ușii sau a obloanelor. Dacă se va întâmpla ceva, veți afla primul.
  • Dacă, de exemplu, curierul a adus produsul comandat, puteți răspunde la apel de la distanță: ”Veniți mâne!”. Există chiar posibilitatea de a deschide ușa și de a urmări dacă aceasta la plecare a fost închisă. Interfonul IP oferă posibilitatea de a monitoriza situația chiar atunci când vă aflați la câteva sute de kilometri de casă.

Procurarea și instalarea unui interfon IP  este posibilă doar într-o zi. Sunați la numărul de telefon -22 876-000 și comandați instalarea interfonului IP pentru casa dumneavoastră chiar acum și împreună cu acesta, în casa dvs. va apărea liniștea.

« Inapoi