Сomparație
| 0
×

Înregistrare

Informatii profil

Datas Autentificare

or login

Este necesar în primul rând nume!
Este nevoie de nume!
Primul nume nu este valid!
Numele de familie nu este valid!
Aceasta nu este o adresă de e-mail!
Este necesară o adresă de e-mail!
Acest e-mail este deja înregistrată!
Este necesară Parola!
Introduceți o parolă validă!
Va rugam sa introduceti 6 sau mai multe caractere!
Vă rugăm să introduceți 16 caractere sau mai puțin!
Parolele nu sunt aceleași!
Sunt obligatorii Termeni și condiții!
E-mail sau parola este greșită!

Concertul de gală organizat de „Victiana” – direct de la eveniment

24.01.2018

Un asemenea eveniment are loc doar o dată pe an - așa încât într-un singur loc și în același timp  să se adune oameni de afaceri de elită, a căror activitate este legată de sistemele de securitate. Parcarea din fața restaurantului era arhiplină. Sala era plină de viață, comunicarea de afaceri trecea armonios  în discuții neformale, șampania scânteia în pahare concurând cu sclipirea din ochii Fulguței, iar împărțirea cadourilor alterna cu dansurile pe melodiile incendiare ale interpreților invitați. Toate acestea au avut loc în cadrul Concertului de gală al Recunoștinței organizat de casa de comerț ”Victiana”.

 

Credem cu tărie că în viață totul se întoarce: cu cât dai, cu atât mai mult obții, cât mai multă bunătate oferi, cu atât mai bună este lumea din jur. Îmbunătățirea vieții începe de la noi înșine. De aceea alegem să fim sursa schimbărilor pozitive și mereu suntem gata să facem primul pas în întâmpinare.

În fiecare an, casa de comerț ”Victiana” organizează pentru partenerii săi Concertul de gală al Recunoștinței. Facem totalurile anului care a trecut, trasăm perspectivele de dezvoltare pentru anul curent, mulțumim tuturor celor cu care am avut o colaborare de succes și cu care intenționăm să lucrăm în același spirit. Toate acestea au avut loc într-o atmosferă de sărbătoare, generoasă în surprize, cadouri și evoluări ale starurilor. An de an, evenimentul ia amploare, astfel anii ce urmează întotdeauna depășesc pe cei anteriori.

De această dată oaspeții evenimentului s-au bucurat de prestația interpretei de jazz Anastasia, trupa ”Lume” și invitata specială, ce s-a prezentat într-o ținută bombă  Nargiz, Allegrova, Aguzarova, incredibila Cher și Bilan. Primele acorduri ale pesei «Ты моя нежность» au trezit reacții aprinse – o pădure de mâini cu telefoane, ochi aprinși și zâmbete fericite! Să vezi toate acestea era o adevărată plăcere, care merita tot efortul depus.

Un bonus frumos pentru invitați au devenit tombola cu premii, mini-victorina cu distribuția calendarelor exclusive pentru anul 2018 și îmbrățișarea plină de pasiune a carismaticului boa pe nume Vasile. Având în vedere dragostea noastră pentru sport, chiar și în restaurant am reușit să organizăm un eveniment sportiv, urmat de înmânarea certificatelor pentru participarea la maraton. Și, bineînțeles, ne-am amintit despre copiii cărora le-am oferit ajutor datorită acțiunilor de caritate organizate, și rolul imens al partenerilor noștri în acest sens. Acordul final – torturile imense cu simbolul partenerului nostru comun ”Hikvision” au îndulcit finalul serii.

Sperăm că v-a plăcut. Iar în anul care vine, în luna februarie, ”Victiana” din nou va reuni toți prietenii într-o sală minunată, și o dată în plus vă va depăși așteptările. Deoarece ”Clientul încântat” este obiectivul nostru cheie. Cu cât țelurile impuse sunt mai înalte, cu atât mai multe oportunități apar. Să ne lărgim diapazonul vieții, să ne întâlnim și să comunicăm mai des! Doar anume la asemenea evenimente ne putem simți o echipă mare care are scopuri comune, să ne încărcăm reciproc cu entuziasmul și dorința de a ne face treaba și mai bine, mai productiv și mai tare. Iar cu un asemenea început, anul 2018 neapărat ne va aduce succese grandioase. Pe curând!

 

« Inapoi