Сomparație
| 0
×

Înregistrare

Informatii profil

Datas Autentificare

or login

Este necesar în primul rând nume!
Este nevoie de nume!
Primul nume nu este valid!
Numele de familie nu este valid!
Aceasta nu este o adresă de e-mail!
Este necesară o adresă de e-mail!
Acest e-mail este deja înregistrată!
Este necesară Parola!
Introduceți o parolă validă!
Va rugam sa introduceti 6 sau mai multe caractere!
Vă rugăm să introduceți 16 caractere sau mai puțin!
Parolele nu sunt aceleași!
Sunt obligatorii Termeni și condiții!
E-mail sau parola este greșită!

Primăvara a venit împreună cu noile tehnologii Hikvision

14.03.2019  |  Noutățile companiei

Pe 1 martie, în Moldova nu a venit doar primăvara, ci și, fără exagerare, a început o nouă epocă în lumea securității. Circa 400 de invitați interesați de inovațiile din domeniul supravegherii video au aflat în această zi mute fapte uimitoare și au început să se gândească cum ar putea aplica noile tehnologii în practică, astfel încât să obțină eficiență maximă.

Chiar și lista concisă de subiecte, ce au fost prezentate de cinci speakeri din Rusia, Azerbaidjan, China și Moldova, este impresionantă:

* Camere dotate cu tehnologia Acusense – posibilitatea de a exclude alarmele false, de a economisi pe stocarea datelor și forța de muncă.  Pentru cei ce dispun de teritoriu păzit în jurul casei, la vilă, în câmp sau sector de producție – reprezintă o adevărată descoperire!  ColorVu – supraveghere video color acum și pe timp de noapte. Vladislav Palanga a vorbit ușor și accesibil  despre toate avantajele inovațiilor propuse de Hikvision.

* Specialistul din Azerbaidjan, Evghenii Butîrev a captat atenția publicului cu informație despre interfonie și testul pe cunoștințele dobândite. Fiecare persoană care a oferit un răspuns corect, a primit în dar aplicația software HikCentral de la Hikvision.

* Despre cea mai accesibilă, dar, în același timp, calitativă supraveghere video pentru casă și birou – Ezviz – a vorbit Peter Cheng – manager de vânzări  Hikvision.

* Tema ce se referă  la  sistemul de detectare facială a fost dezvăluită de speakerul din Azerbaidjan, Vadim Kuzin. Invitații au aflat cum poate fi îmbunătățită calitatea sistemului control acces, cum se efectuează analiza demografică și recunoașterea persoanelor în baza unor semne distinctive și comportament. 

* Un compartiment întreg a fost dedicat oportunităților oferite de software-ul Trassir. Vasile Suhomlinov a vorbit despre noile caracteristici ale analizei video, care sunt aplicate cu succes  și în protecția obiectelor, și în domeniul control acces, și în marketing.

Toate cele 12 subiecte, au fost dedicate tehnologiilor fără de care securitatea e de necoceput în viitorul apropiat. Doar aceste inovații vizează optimizarea proceselor de afaceri și reducerea bugetului pentru securitate.   

Apropo, în afară de oaspeți interesați din punct de vedere profesional, au fost invitați și studenți ai facultăților tehnice ale universităților din Moldova. Casa de comerț ”Victiana” susține interesul tinerilor în acumularea de noi cunoștințe și mereu le oferă posibilitatea de a-și face studiile la academia  ”Hikvision”. Unii studenți au câștigat la loterie certificate de studii oferite de parteneri.

Pentru a mai reduce din intensitatea celor 8 ore de drive intelectual, organizatorii au pregătit pentru invitații conferinței câteva surprize plăcute – evoluarea Anastasiei Julea, tombolă cu premii și pauze delicioase. Plăcutul și utilul s-au combinat perfect.  

Este remarcabil faptul că  85% din cei prezenți și-au menținut interesul până la bun sfârșit, până la etapa finală a celor trei tombole și au fost răsplătiți cu daruri generoase oferite de parteneri și  organizatori ”Victiana”.

”De-ar fi mai multe asemenea evenimente” – această frază a fost auzită nu o singură dată în conversațiile din timpul pauzelor de cafea. ”Victiana” răspunde acestor așteptări. Doar procesul continuu de dezvoltare a tehnologiei Hikvision oferă un domeniu vast de studiu și aplicare în practică. Tot ce e mai interesant, deja se transformă în realitate!

Download attached document

« Inapoi