Сomparație
| 0
×

Înregistrare

Informatii profil

Datas Autentificare

or login

Este necesar în primul rând nume!
Este nevoie de nume!
Primul nume nu este valid!
Numele de familie nu este valid!
Aceasta nu este o adresă de e-mail!
Este necesară o adresă de e-mail!
Acest e-mail este deja înregistrată!
Este necesară Parola!
Introduceți o parolă validă!
Va rugam sa introduceti 6 sau mai multe caractere!
Vă rugăm să introduceți 16 caractere sau mai puțin!
Parolele nu sunt aceleași!
Sunt obligatorii Termeni și condiții!
E-mail sau parola este greșită!

Oamenii noștri – Vasile Mura și Gheorghe Vîrtosu

12.11.2018  |  Noutățile companiei

Oamenii care comandă sisteme de supraveghere video pentru obiective mici, până la 4 camere, ar vrea să le fie prestat serviciul nu doar calitativ, dar și maximal de rapid, în formatul ”toate dintr-o singură sursă”. Noi am fost atenți la necesitățile clienților și am creat echipa ”Fast Solution”, care soluționează în complex toate cele trei momente – ingineria, instalarea și punerea în funcțiune. Dacă anterior la asemenea obiective erau necesare 48 ore de lucru și activau 5 angajați, acum în maxim 24 de ore lucrul este efectuat de către 2 specialiști. Aceasta reprezintă încă o realizare de succes a obiectivului anului 2018 -  ”Client încântat”.

Chiar primul experiment de acest format s-a dovedit a fi de succes. Faceți cunoștință, ”soldații noștri universali” -  Vasile Mura și Gheorghe Vîrtosu. Potențialul acestor băieți putea fi observat încă de la începutul activității lor, iar astăzi ei sunt deja capabili să-și asume responsabilitatea pentru obiect, de la ”A” la ”Z”: proiectează, instalează și setează sistemele de supraveghere video, economisind timpul clienților și resursele companiei. Și acest succes nu a rămas neobservat – în cazul marcării Jubileului companiei, băieților li s-au oferit premiile binemeritate și au fost nominalizați la categoria ”Descoperirea anului”.

În mod special, aducem mulțumiri inginerului Maxim Ianișevschi, pentru faptul că a avut încredere în proiectul respectiv și a devenit pentru băieții mentor de excepție în primele 60 de zile a activității lor. Mulțumim și departamentului hot-line, anume lui Radu Darii și Alexandru Pohilenco, pentru disponibilitatea constantă de a oferi băieților ajutor în momentele dificile.

Optimizarea poate fi efectuată oricând și oriunde, important oamenii să creadă și să dorească să avanseze. Regimul de dezvoltare presupune focalizarea și eforturile multor membri ai echipei.

E plăcut să conștientizezi că în cadrul companiei există oameni dispuși să-și extindă sfera de activitate profesională, să progreseze. Calea de la instalator până la inginer – nu e atât de lungă, după cum pare la prima vedere. În cadrul companiei noastre totul este posibil, e necesar doar să demonstrezi inițiativă!

« Inapoi