Сomparație
| 0
×

Înregistrare

Informatii profil

Datas Autentificare

or login

Este necesar în primul rând nume!
Este nevoie de nume!
Primul nume nu este valid!
Numele de familie nu este valid!
Aceasta nu este o adresă de e-mail!
Este necesară o adresă de e-mail!
Acest e-mail este deja înregistrată!
Este necesară Parola!
Introduceți o parolă validă!
Va rugam sa introduceti 6 sau mai multe caractere!
Vă rugăm să introduceți 16 caractere sau mai puțin!
Parolele nu sunt aceleași!
Sunt obligatorii Termeni și condiții!
E-mail sau parola este greșită!

Instruire internă la ”Videosecurity”

18.10.2018

Cunoștințele – o resursă valoroasă, și, ce e mai plăcut – dacă le împărtăși cu alții, acestea nu se reduc, ci doar se multiplică. Din acest motiv, angajații companiei noastre, care au participat la master-classuri și la training-uri, cu drag transmit și colegilor informația și experiența obținută în cadrul acestora.

Astfel, de exemplu, Nastea Pocatilova recent a povestit tuturor doritorilor despre trucurile psihologice și oratorice în comunicarea cu interlocutorii dificili. Ea a asimilat aceste procedee la seminarul ”Cum comunicăm cu oamenii greoi la minte”. Subiectul este de necesitate vitală, doritori de a afla secretele respective au fost mulți, chiar au fost înscenate exemple de dialoguri. A fost interesant și informativ, trucurile de aikido psihologic au fost asimilate)

La un alt training corporativ, și-au împărtășit cunoștințele obținute în cadrul master-classului ”Prezentări excepționale” , Ira Clenina. Acum mulți pot pregăti mini-prezentări în Power Point. Bucură faptul că Irina a fost foarte atentă față de fiecare audient al cursului, explicând   în detaliu fiecare nuanță.

Astfel, urmând principiul ”Ai aflat tu – transmite altuia”, volumul și calitatea cunoștințelor în rândul personalului nostru crește zi de zi! Dezvoltă-te tu și ajută-i și pe alții să o facă.

« Inapoi