Сomparație
| 0
×

Înregistrare

Informatii profil

Datas Autentificare

or login

Este necesar în primul rând nume!
Este nevoie de nume!
Primul nume nu este valid!
Numele de familie nu este valid!
Aceasta nu este o adresă de e-mail!
Este necesară o adresă de e-mail!
Acest e-mail este deja înregistrată!
Este necesară Parola!
Introduceți o parolă validă!
Va rugam sa introduceti 6 sau mai multe caractere!
Vă rugăm să introduceți 16 caractere sau mai puțin!
Parolele nu sunt aceleași!
Sunt obligatorii Termeni și condiții!
E-mail sau parola este greșită!

5 FAPTE, CARE VOR REPREZENTA FUNDAMENTUL SIGURANȚEI DVS.

24.07.2019  |  Noutățile companiei

5 FAPTE, CARE VOR REPREZENTA FUNDAMENTUL SIGURANȚEI DVS.

În viață nu sunt atât de multe lucruri realmente importante. Dar la toți în lista de priorități, pe primele poziții este protejarea de pericol a familiei și a proprietății dobândite. Din acest motiv trebuie să ne bazăm doar pe parteneri verificați în timp și de încredere. Un asemenea ajutor pentru dvs. va deveni compania ”Videosecurity” și vă prezentăm 5 fapte evidente, care demonstrează acest lucru:

1. Videosecurity  furnizează cel mai calitativ echipament pentru securitate și supraveghere video. Partenerul nostru oficial, compania ”Hikvision” – un lider recunoscut la nivel internațional în domeniul sistemelor de securitate. În fiecare an, ”Hikvision”  aduce inovații, astfel sporind calitatea și nivelul tehnic al produselor. Și suntem atât de încrezuți pe calitate, încât oferim 3 ani garanție pentru tot echipamentul instalat.

2. Nivelul înalt al asistenței de care beneficiați la  Videosecurity – reprezintă vârful vizibil al aisbergului. La baza acesteia – 140 persoane și mecanisme minuțios ajustate pentru funcționarea cu succes a inginerilor, managerilor, serivice-tehnicienilor, instalatorilor și a specialiștilor în domeniul controlului calității. 17 unități zilnic activează pentru a vă asigura liniștea.

3. Pe parcursul celor 17 ani de activitate, Videosecurity a realizat peste 6 000 de proiecte de supraveghere video, securitate și control acces. Este un profesionalism și o experiență imensă.

4. Videosecurity – companie internațională. Reprezentanța deschisă în România, compania ”Azitrend”, a obținut succese  incredibile pentru agenții din R. Moldova și acest lucru este un indicator real al calității produselor și serviciilor noastre.

5. Tendința permanentă spre perfecțiune se manifestă în cadrul companiei Videosecurity la toate nivelurile. Noi primii aducem inovații, oferind locuitorilor R. Moldova posibilitatea de a utiliza toate avantajele tehnologiilor moderne. AcuSence, ColorVu, sisteme de recunoaștere facială, sistem video analytic Trassir, IP-interfoane – cele mai avansate tehnologii din lume, le găsiți în sortimentul nostru deja astăzi.                                                             

Misiunea noastră e de a vă oferi la maximum totul în raport cu necesitatea dvs. de protecție, informație și securitate. Convingeți-vă personal de acest lucru!

 

« Inapoi