Сomparație
| 0
×

Înregistrare

Informatii profil

Datas Autentificare

or login

Este necesar în primul rând nume!
Este nevoie de nume!
Primul nume nu este valid!
Numele de familie nu este valid!
Aceasta nu este o adresă de e-mail!
Este necesară o adresă de e-mail!
Acest e-mail este deja înregistrată!
Este necesară Parola!
Introduceți o parolă validă!
Va rugam sa introduceti 6 sau mai multe caractere!
Vă rugăm să introduceți 16 caractere sau mai puțin!
Parolele nu sunt aceleași!
Sunt obligatorii Termeni și condiții!
E-mail sau parola este greșită!

Compania ”Azitrend” a fost nominalizată pe lista finaliștilor premiului ”Outstanding Security Performance Awards 2018”

03.12.2018  |  Noutățile companiei

Reprezentanța ”Videosecurity” în România – compania ”Azitrend” a fost nominalizată pe lista finaliștilor concomitent la două categorii ale premiului ”Outstanding Security Performance Awards 2018” – Trassir în categoria ”Marca anului” și AZiTREND – ”Compania anului”.

 

Outstanding Security Performance Awards – face parte din programul global realizat de Federația Serviciilor de Securitate în parteneriat cu ”World Excellence Awards”.

 

În prima categorie am fost nominalizați grație soluțiilor de optimizare a sistemelor de securitate, de monitorizare și supraveghere în rețeaua ”My Auchan”. S-a obținut o economie substanțială nu doar la bugetul pentru securitate, dar și în direcția resurse umane, ceea ce în condițiile moderne ale pieței muncii din România reprezintă un succes important.

 

A doua nominalizare a fost rezultatul realizării proiectului ” AZiTREND” pe platforma  TRASSIR pentru uriașul magazin din România. La nivel național, proiectul aduce beneficii semnificative atât din perspectiva îmbunătățirii nivelului de siguranță, cât și în vederea reducerii  pierderilor financiare și a fraudelor.

 

Nominalizările ”OSPA Awards” reprezintă o recunoaștere importantă a eforturilor noastre continue de îmbunătățire a standardelor de siguranță. Însăși participarea la un asemenea premiu prestigios, ne face onoare. Apreciem. Ne mândrim. Și nu ne vom opri aici.

« Inapoi