Сomparație
| 0
×

Înregistrare

Informatii profil

Datas Autentificare

or login

Este necesar în primul rând nume!
Este nevoie de nume!
Primul nume nu este valid!
Numele de familie nu este valid!
Aceasta nu este o adresă de e-mail!
Este necesară o adresă de e-mail!
Acest e-mail este deja înregistrată!
Este necesară Parola!
Introduceți o parolă validă!
Va rugam sa introduceti 6 sau mai multe caractere!
Vă rugăm să introduceți 16 caractere sau mai puțin!
Parolele nu sunt aceleași!
Sunt obligatorii Termeni și condiții!
E-mail sau parola este greșită!

Cariera în compania Videosecurity

20.08.2018  |  Noutățile companiei

Recunoașteți că la auzul sintagmei ”proiectant sisteme de securitate”, cel mai puțin vă așteptați să vedeți o asemenea fată precum este Anastasia Matrenițcaia.

Anastasia este uimitoare. Este un cocktail, în care, armonios, se combină o imagine luminoasă și neordinară,  abordarea responsabilă față de munca efectuată, pasiune pentru un mod sănătos de viață și ”soare lăuntric”.  

În doar 8 luni de activitate, Anastasia și-a demonstrat abilitățile profesionale în multe proiecte și s-a prezentat atât de bine, încât acum nu doar proiectează, dar și este mentor pentru alți trei proiectanți noi. Stagiarii, apropo, la fel sunt domnișoare, prin urmare în curând la noi se va multiplica combinația ”inteligență + frumusețe”!

Și realizările Anastasiei în sport, merită admirație. În acest an, ea a luat parte la maraton, triatlon, iar în cadrul cursei de cicliști ”Criterium” chiar a ocupat locul întâi în categoria sa. Aici ar fi oportun citatul celebru din filmul ”Кавказская пленница”!

Dacă și ție îți sunt aproape valorile dezvoltării profesionale continue, stilul sănătos de viață și atitudinea pozitivă, alătură-te echipei noastre prietenoase!

« Inapoi