Сomparație
| 0
×

Înregistrare

Informatii profil

Datas Autentificare

or login

Este necesar în primul rând nume!
Este nevoie de nume!
Primul nume nu este valid!
Numele de familie nu este valid!
Aceasta nu este o adresă de e-mail!
Este necesară o adresă de e-mail!
Acest e-mail este deja înregistrată!
Este necesară Parola!
Introduceți o parolă validă!
Va rugam sa introduceti 6 sau mai multe caractere!
Vă rugăm să introduceți 16 caractere sau mai puțin!
Parolele nu sunt aceleași!
Sunt obligatorii Termeni și condiții!
E-mail sau parola este greșită!

Camera Ascunsa

13.06.2017  |  Noutățile companiei

In ultimul timp, tot mai des, locuintele private au devenit obiecte pentru intentii criminale: infractoii aduc prejudiciu prin furt si  acte de vandalism, de aceea nici in propriul tau apartament nu te poti afla in siguranta totala. Pentru a te asigura, ca personalul domestic isi exercita sarcinile corect, in mod corespunzator se atirna fata de obiectele personale ale proprietarului locuintei, e rational utilizarea unui servici popular si  recomandat- instalarea sistemului de supraveghere video ascuns, ceea ce permite rezolvarea oricarei probleme in situatii contraversate.

Deseori, camera este instalata din cauza neincrederii fata de bona: nu toate doamnele ce ingrijesc copiii, pot sa isi asume responsabilitatea pentru indeplinirea indatoriilor lor. Guvernanta, poate de asemenea, neglija de sarcinile ei. Orice personal primit la servici, poate colecta informatii despre proprietarul locuintei in scop criminal sau insusi, a practica furtul obiecteleor pretioase. Multi soti gelosi, de asemena recurg la instalarea camerelor ascunse, pentru a fi siguri de loialitatea sotiilor.

Oricare ar fi scopurile urmărite la instalarea  camerelor de supraveghere video ascunse, montarea  și instalarea echipamentului e necesara în conformitate cu reglementările și termenii de referință.

Instalarea camerelor ascunse: Repere

Atunci când există o nevoie de asi controla membrii familiei sau personalul, va ajuta cel mai bine o camera ascunsa. Orice expert care va efectua instalarea sistemului de supraveghere, va poate oferi cele mai  reusite variante de amplasare a camerelor ascunse.

Скрытая камера

  • Aceste camere vor transmite imaginile tuturor incaperilor, fără zone „moarte“. Echipamentul va fi mascat, astfel încât chiar și cei mai atenti oameni nu vor detecta camera. In acest mod, este posibil să se efectueze supravegherea ascunsa, a tot ceea ce se întâmplă în apartament. 

  • Cele mai frecvente locuri de amplasare a camerelor ascunse, reprezinta obiectele de interior. In momentul de fata, exista o multime de modele a camerelor ascunse de dimensiuni,mici si foarte functionale. Aceste modele de camere se încorporeaza perfect în jucării, rame, elemente de candelabre și corpuri de iluminat, în articole de uz casnic și mobilier, prize, întrerupătoare. Adesea camerele sunt montate in cornise si tavane, precum si in pereti interiori.

  • Instalarea unui astfel de echipament necesită cablare complicata sub tavan sau in pereți interiori.

Различные скрытые камеры

Установка скрытого видеонаблюдения: плюсы и минусы

  • Instalarea sistemului de supraveghere ascunsa: argumente pro și contra

    Printre avantajele utilizării camerelor ascunse în apartament se remarca: comoditatea de amplasare a echipamentelui, prin care puteți obține rapid informațiile necesare Infractorul, care a patruns in locuinta Dvs., inconstient ca exista camere de supraveghere ascunsa se comporta in mod liber, nu isi ascunde fata ceea ce permite facilizarea identificarii ulterioare a acestuia. 

  • Prezenta unui microfon ascuns, ajuta la colectarea informatiei audio.
  • Instalarea sistemului de supraveghere ascuns permite verificarea modalitatii exercitarii obligatiunilor de catre bona, comportamentul fata de copil in absenta parintilor.

  • Dezavantajele – costul excesiv a instalarii-montaj si a echipamentului, durabilitatea instalarii, intensitate ridicată a muncii si pretul inalt la inlocuirea si intretinerea camerelor. Cel mai important dezavantaj – calitatea de inregistrare astfel de camere  e de 10-15% mai redus in comparatie cu camere de supraveghere obisnuite.

« Inapoi