Сomparație
| 0
×

Înregistrare

Informatii profil

Datas Autentificare

or login

Este necesar în primul rând nume!
Este nevoie de nume!
Primul nume nu este valid!
Numele de familie nu este valid!
Aceasta nu este o adresă de e-mail!
Este necesară o adresă de e-mail!
Acest e-mail este deja înregistrată!
Este necesară Parola!
Introduceți o parolă validă!
Va rugam sa introduceti 6 sau mai multe caractere!
Vă rugăm să introduceți 16 caractere sau mai puțin!
Parolele nu sunt aceleași!
Sunt obligatorii Termeni și condiții!
E-mail sau parola este greșită!

Andrei Basoc – continuatorul unei dinastii de muncitori în cadrul companiei ”Videosecurity”

11.06.2018  |  Noutățile companiei

În lista angajaților companiei ”Videosecurity”, familia ”Basoc” se repetă tocmai de patru ori, dar astăzi veți afla despre cel mai mic reprezentant al clanului. Faceți cunoștință – Andrei Basoc, un om minunat și un contabil foarte bun.

 Andrei a venit la ”Videosecurity” în anul 2015 în calitate de stagiar, dar dat fiind faptul că s-a prezentat ca fiind muncitor responsabil, a rămas pentru multă vreme. Timp de trei ani, el a demonstrat cele mai bune calități: responsabilitate, diligență, abilitatea de a-și îndeplini lucrul calitativ și cu suflet.

Și acest lucru nu e de mirare – surcica nu sare departe de trunchi! Tatăl lui Andrei, inginer pe sisteme de securitate, de 15 ani activează în cadrul companiei, a stat practic la baza formării acesteia.  Doi unchi ai lui Andrei – unii dintre cei mai buni instalatori la ”Videosecurity”, au experiență de peste 10 ani. După cum vedeți, cifrele vorbesc de la sine. Dacă în familie se apreciază munca și responsabilitatea, atunci acest lucru se reflectă asupra tuturor membrilor, la fel ca o ștampilă a calității.  

Probabil, peste vreo 20 de ani, în cadrul companiei vor veni să activeze reprezentanți deja din a treia generație a familiei Basoc. Și suntem siguri că vor fi oameni și lucrători la fel de minunați.

Iată ce zice însuși Andrei despre activitatea sa în cadrul companiei:

- Sunt un norocos pentru că imediat după absolvirea studiilor la Academia de Studii Economice, am fost angajat anume la ”Videosecurity”. Un lucru este teoria, însă practica, evident, are propriile caracteristici. Chiar de la început am fost ajutat să mă acomodez  - și contabilul șef, și conducătorul departamentului și, în genere, toată echipa m-a primit cu brațele deschise. Ceea ce este foarte important pentru un nou angajat.

- Toți cunoscuții mei sunt într-un fel invidioși pentru atmosfera care domnește în cadrul companiei noastre. De exemplu, în fiecare an noi sărbătorim ”Ziua companiei”, iar anul trecut, la Odessa, eu am luat premiul mare în cadrul nominalizării ”Exemplu pentru echipă”. Probabil pentru că multe probleme le pot soluționa de sine stătător, rapid, fără întrebări suplimentare și sunt mereu gata să ofer ajutor. 

- Mă ajută oare faptul că în cadrul companiei activează unchii și tatăl meu? La general, da, însă noi ne străduim să nu amestecăm lucrul și problemele personale, adică, acasă, la cină niciodată nu discutăm teme profesionale. Fiecare are domeniul său de activitate. Altceva  e odihna împreună. Pe parcursul a mai mulți ani consecutiv, împreună cu echipa ”Videosecurity” plecăm la odihnă ba în Turcia, ba în Bulgaria, ba în Egipt, plecăm împreună cu familia noastră mare, și întotdeauna este o odihnă excepțională!

Mereu ne bucurăm de oameni pozitivi și specialiști buni, lista posturilor vacante la ”Videosecurity” o puteți vedea aici.

« Inapoi